Antalya İç Mimar Ofisi Nox Project ile 3D Görselleştirme

Antalya İç Mimar Ofisi Nox Project ile 3D Görselleştirme

3D Mimari Görselleştirme hizmetimizde Nox Project 10+ yıldır kazandığı tecrübe ve birikimi sizlere profesyonel olarak sunmaktadır. Antalya iç mimar ofisi Nox Project, yenilikçi ve modern ekibe sahip takım arkadaşlarıyla birlikte mimari tasarımı 3D Görselleştirme yaparak estetik görünümde sizlere sunmaktadır.
Kullanmış olduğu ve tecrübe sahibi olduğu 3D Görselleştirme programları sayesinde sizlere sürekli kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır. Referanslarımız bölümünden yaptığımız işlere göz atarak 3D Görselleştirme hizmetimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

3D Mimari Görselleştirme

3D Mimari Görselleştirme yöntemi ile yapılarınız ve nesneler bilgisayar ortamında 3 boyutlu şekilde hazırlanmaktadır. 3D Mimari Görselleştirme işlemi yapılarak projenin görselleştirme işlemi yapılıp projenin uygulama aşamasına geçilmesinden önce 3 boyutlu olarak müşteriye sunulmasıdır. Projenin bitmiş halini gösteren 3 boyutlu görselleştirme işlemi farklı çizim tekniği ve perspektif işlemi ile gerçekleştirilir. Özellikle bütçesi yüksek, önem arz eden projelerde mutlaka 3D Mimari Görselleştirme yapılması önerilmektedir. Antalya iç mimar ofisi olan Nox Project müşterilerinin görüşlerine göre 3D Görselleştirme işlemini yaparak kaliteli hizmet sunmaktadır.

3D Mimari Görselleştirme Avantajları Nelerdir?

Günümüz teknolojisi artık her meslek dalına etki etmektedir. Mimari projelerde projeyi değerlendirmek, bitmiş halini görmek, yapılacak projenin estetik görünümünü hissetmek için 3D Mimari Görselleştirme yapılmaktadır. En gerçekçi ve kaliteli sonuçlar veren 3D Görselleştirme el çizimleri veya 2D Görselleştirme ile yapılan tasarımların yerini çoktan aldı bile. İşte sizin için 3D Görselleştirmenin avantajları;

  • Müşterinin isteklerine göre projenin yapılmasını sağlar
  • Proje eksikliklerini gösterir ve bu eksikliklerin giderilmesini sağlar
  • Projenin bitmiş halini önceden gösterir
  • Etkili bir sunum yapılmasını sağlar
  • Daha modern ve teknolojik proje olmasını sağlar.

3D Görselleştirme Programları

3D Mimari Görselleştirme için farklı farklı programlar bulunmaktadır. Bu programlar kullanıma göre ve yapılacak tasarıma göre değişiklik gösterebilir. Farklı avantaj ve özellikleri olan programlarda tasarım için en uygun olanı seçilip 3D Görselleştirme yapılabilir.

3D Studio Max

3D Görselleştirme ile uğraşan herkesin kullanabildiği 3D Studio Max programı 3D Mimari Görselleştirme için de en çok kullanılan programlar arasında yer alır. Bu programın tercih edilmesinin başlıca etkenleri sürekli güncelleme alması, örnek modellerin çeşitliliği ve gelişmiş altyapı desteği gelir.
3D Studio Max programı mimarı görselleştirmelerde sıklıkla kullanılan öğelerin tasarımlara kolaylıkla entegre edilmesini sağlar. Ayrıca bu programda bulunan yüzey modelleme de ayrıntılı ve çeşitli tasarımlar hazırlamak istiyenlerin tercih ettiği özelliktir.

AutoCAD

Mühendislik alanında da en çok terchi edilen programlardan birisi olan AutoCAD mimari görselleştirmelerde de tercih edilmektedir. Mimari görselleştirme için özel yayınlanan AutoCAD Architecture programı ile kolay ve ayrıntılı şekilde 3D Mimari Görselleştirme yapılabilmektedir.

Blender

3D Studio Max programı ile aynı amaca hizmet eden bir program olan Blender açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir programdır. 3D Studio Max gibi pek tercih edilmese de sunduğu çeşitli eklenti desteği ve ücretsiz olması bazı kişiler tarafından tercih edilmesini sağlar. Bu programla 3D Görselleştirmeler animasyon şeklinde de hazırlanabilmektedir.

YAZIYI PAYLAŞ:

Mesaj Gönder
Merhabalar, size nasıl yardımcı olabiliriz?